Pyrotherm weerstandthermokoppelThermo-elementen en weerstandsthermometers worden gebruikt in industriële processen om de temperatuur te meten. De gehele industriële temperatuurregeling en automatisering wordt aangestuurd door bovengenoemde temperatuursondes welke direct in het proces de temperatuur meten.

 

 

3 punts thermokoppel Pyrotherm

Pyrotherm produceert naast de gangbare thermo-elementen en weerstandsthermometers zeer hoogwaardige keramische en platina temperatuurvoelers voor hoge temperaturen (tot ± 1800°C) en extreme omstandigheden. Een groot aantal van deze temperatuurvoelers worden volgens eigen expertise en klantspecificaties geproduceerd. Wij leveren onze thermo-elementen en weerstandsthermometers in enkelvoudige-, dubbele- en drievoudige uitvoering.

 

 

Thermokoppels PyrothermEen vijftigjarige ervaring in industriële temperatuurmeting maakt dat Pyrotherm B.V. zeer veel 'know-how' heeft binnen deze branche zodat wij voor vrijwel ieder temperatuur meetprobleem een oplossing kunnen bieden. Bel vrijblijvend met onze afdeling verkoop voor een advies op maat of een in-company afspraak, zodat we samen met u kunnen bepalen wat voor uw proces de beste meetoplossing is.