Pyrotherm weerstandthermokoppelIn industriële omgevingen spelen thermo-elementen en weerstandsthermometers een cruciale rol bij het meten van temperaturen. Deze temperatuursondes zijn essentieel voor het aansturen van industriële temperatuurregelingen en automatisering, waarbij ze direct in het proces worden ingezet om nauwkeurige metingen te verrichten.

 

 

3 punts thermokoppel Pyrotherm

Bij Pyrotherm gaan we verder dan alleen de standaard thermo-elementen en weerstandsthermometers. Wij bieden hoogwaardige keramische en platina temperatuurvoelers aan die bestand zijn tegen hoge temperaturen (tot ± 1800°C) en extreme omstandigheden. Een aanzienlijk deel van deze temperatuurvoelers wordt vervaardigd volgens onze eigen expertise en de specifieke vereisten van onze klanten. Onze producten worden geleverd in enkelvoudige, dubbele en drievoudige uitvoeringen, waardoor we een breed scala aan oplossingen bieden voor verschillende industriële toepassingen.

 

 

Thermokoppels PyrothermMet meer dan 75 jaar ervaring in industriële temperatuurmeting beschikt Pyrotherm over een diepgaande ‘knowhow’ binnen deze branche. Wij zijn goed gepositioneerd om praktische oplossingen te bieden voor vrijwel elk temperatuurmeetprobleem dat zich voordoet. Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling voor een deskundig advies op maat of om een afspraak bij u op locatie te plannen. Samen met u bepalen we graag de beste meetoplossing voor uw specifieke procesbehoeften.