Fabricage en ontwikkeling in eigen werkplaats

Fabricage en ontwikkeling in eigen beheer

Pyrotherm produceert vrijwel alle thermo-elementen en weerstandsthermometers in eigen beheer. Onze medewerkers hebben door de jaren heen een uitgebreide expertise opgebouwd waarbij wij met uiterste precisie en toewijding aan specifieke eisen van onze klanten kunnen voldoen. In ons beheer maken wij gebruik van moderne gereedschappen en geavanceerde meet- en afregelapparatuur, waardoor wij garant staan voor producten van de hoogste kwaliteit.

Met meer dan 75 jaar ervaring in industriële temperatuurmeting beschikt Pyrotherm B.V. over een ongeëvenaarde schat aan ‘knowhow’ binnen de branche. Hierdoor kunnen wij vrijwel ieder temperatuurmeetprobleem effectief oplossen.

Het is geruststellend om te weten dat Pyrotherm ook voor spoedleveringen en technische aanpassingen paraat staat! U wilt immers niet dat uw productie stil komt te liggen omdat onderdelen elders moeten worden besteld, of erger nog, op maat moet worden gemaakt door externe partijen die levertijden en kwaliteit niet kunnen garanderen.

Wij staan voor u klaar!

Waarom kiezen voor Pyrotherm?

  RUIM 75 JAAR EXPERTISE

Pyrotherm is opgericht in 1950 en inmiddels heeft Pyrotherm meer dan 75 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en instrumenten voor het nauwkeurig meten van temperaturen in diverse industriële processen. Deze uitgebreide expertise stelt ons in staat om gedegen advies te bieden en hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen.


PARTNERSCHAP MET ONZE KLANTEN

Bij Pyrotherm begrijpen we dat het meten van temperaturen in verschillende industriële processen een kritisch aspect is dat op maat moet worden benaderd. Daarom streven we ernaar om nauw samen te werken met onze klanten, om te begrijpen hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen zijn bij de inzet en vervanging van thermokoppels en weerstandsthermometers, zonder het fabricageproces onnodig te onderbreken.


INNOVATIE EN FABRICAGE IN EIGEN BEHEER

Pyrotherm heeft een toegewijd team dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en fabricage van vrijwel al onze thermokoppels en weerstandsthermometers in eigen beheer. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor onze klanten en indien nodig snel wijzigingen aan te brengen. Bovendien zijn we in staat om spoedleveringen te verzorgen, waardoor onze klanten verzekerd zijn van een snelle en betrouwbare service met een hoge kwaliteitsstandaard.