Fabricage en ontwikkeling in eigen werkplaats

Fabricage en ontwikkeling in eigen werkplaats

Pyrotherm produceert vrijwel alle thermo-elementen en weerstandsthermometers in eigen werkplaats. Door de jaren heen hebben onze medewerkers een grote expertise opgebouwd, zodat zeer precies en volgens klantspecificaties geproduceerd kan worden. In onze werkplaats hebben wij de beschikking over alle moderne gereedschappen en meet- en afregelapparatuur.

Een vijftigjarige ervaring in industriële temperatuurmeting maakt dat Pyrotherm B.V. zeer veel 'know-how' heeft binnen de branche zodat wij voor vrijwel ieder temperatuur meetprobleem een oplossing kunnen bieden.

Ook voor spoedleveringen en modificaties is het een geruststellende gedachte dat Pyrotherm voor u klaarstaat! U moet er toch niet aan denken dat uw productie onnodig stil komt te liggen omdat er een onderdeel uit het buitenland besteld moet worden of - nog erger - op maat voor u in het buitenland moet worden aangepast...

 

 

Waarom kiezen voor Pyrotherm?

  RUIM 60 JAAR ERVARING

Pyrotherm is opgericht in 1950 en kan dus inmiddels bogen op ruim 60 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en instrumenten voor het zeer nauwkeurig meten van temperaturen in diverse industriële processen. Deze ervaring betaalt zich uit in een gedegen advies en de levering van een top-product!


PYROTHERM DENKT MEE MET DE KLANT

Omdat het meten van temperaturen bij elke klant weer op een andere manier gebeurt, en altijd een kritisch onderdeel van het proces is, denken wij graag mee met onze klanten hoe we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan bij de inzet en vervanging van thermokoppels en weerstandsthermometers, zonder het fabricageproces onnodig te onderbreken.


ONTWIKKELING EN FABRICAGE IN EIGEN HUIS

Pyrotherm ontwikkelt en fabriceert vrijwel al haar thermokoppels en weerstandsthermometers in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat op maat voor onze klanten te produceren en - als het moet - snel wijzigingen door te voeren. Ook voor spoedleveringen is het voor onze klanten belangrijk niet van het buitenland afhankelijk te zijn.