Compensatiekabel

Levering van alle soorten compensatiekabel

Pyrotherm biedt een uitgebreid assortiment compensatiekabels voor diverse toepassingen. Deze kabels worden gebruikt als vervanging voor de dure thermokoppeldraden, die vaak gemaakt zijn van zeer zuiver platina. Zodra de thermokoppeldraden uit de sensor komen, wordt er overgeschakeld naar een ander materiaal met vergelijkbare eigenschappen als platina, wat bekend staat als compensatiekabel.

Compensatiekabel PyrothermCompensatiekabel Pyrotherm

Onze compensatiekabels zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijfsproces of toepassing. Ons ervaren team adviseert u graag over de meest geschikte kabel voor gebruik in combinatie met onze thermokoppels. Met meer dan 75 jaar expertise in industriële temperatuurmeting, beschikt Pyrotherm over diepgaande kennis om vrijwel elk temperatuurmeetprobleem op te lossen. Het gebruik van de juiste kabel is een essentieel onderdeel van het proces om een nauwkeurige temperatuurmeting te garanderen. Raadpleeg de aansluittabellen voor compensatiekabels in het 'Brochures' gedeelte, rechtsboven op onze website, voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Pyrotherm?

  RUIM 60 JAAR ERVARING

Pyrotherm is opgericht in 1950 en kan dus inmiddels bogen op ruim 60 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en instrumenten voor het zeer nauwkeurig meten van temperaturen in diverse industriële processen. Deze ervaring betaalt zich uit in een gedegen advies en de levering van een top-product!


PYROTHERM DENKT MEE MET DE KLANT

Omdat het meten van temperaturen bij elke klant weer op een andere manier gebeurt, en altijd een kritisch onderdeel van het proces is, denken wij graag mee met onze klanten hoe we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan bij de inzet en vervanging van thermokoppels en weerstandsthermometers, zonder het fabricageproces onnodig te onderbreken.


ONTWIKKELING EN FABRICAGE IN EIGEN HUIS

Pyrotherm ontwikkelt en fabriceert vrijwel al haar thermokoppels en weerstandsthermometers in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat op maat voor onze klanten te produceren en - als het moet - snel wijzigingen door te voeren. Ook voor spoedleveringen is het voor onze klanten belangrijk niet van het buitenland afhankelijk te zijn.