Compensatiekabel

 Levering van alle soorten compensatiekabel

Omdat de thermokoppeldraden duur zijn - deze draden zijn meestal van zeer zuiver platina - wordt in het algemeen zodra de draden uit de sensor komen overgegaan op een ander materiaal dat dezelfde eigenschappen heeft als de platina thermokoppeldraad. Men noemt deze draad compensatiekabel.

Compensatiekabel PyrothermCompensatiekabel Pyrotherm

Pyrotherm heeft altijd voor uw bedrijfsproces of toepassing de juiste compensatiekabel op voorraad. Natuurlijk adviseren wij u graag welke draad u het beste in combinatie met onze thermokoppels kunt toepassen. Een ruim zestigjarige ervaring in industriële temperatuurmeting maakt dat Pyrotherm B.V. zeer veel 'know-how' heeft binnen de branche zodat wij voor vrijwel ieder temperatuur meetprobleem een oplossing kunnen bieden. Ook de te gebruiken kabel is een wezenlijk onderdeel van het proces om tot een zeer precieze temperatuurmeting te komen. Onder 'Brochures', rechtsboven op deze website, vind u de aansluittabellen voor de compensatiekabels.

Waarom kiezen voor Pyrotherm?

  RUIM 60 JAAR ERVARING

Pyrotherm is opgericht in 1950 en kan dus inmiddels bogen op ruim 60 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en instrumenten voor het zeer nauwkeurig meten van temperaturen in diverse industriële processen. Deze ervaring betaalt zich uit in een gedegen advies en de levering van een top-product!


PYROTHERM DENKT MEE MET DE KLANT

Omdat het meten van temperaturen bij elke klant weer op een andere manier gebeurt, en altijd een kritisch onderdeel van het proces is, denken wij graag mee met onze klanten hoe we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan bij de inzet en vervanging van thermokoppels en weerstandsthermometers, zonder het fabricageproces onnodig te onderbreken.


ONTWIKKELING EN FABRICAGE IN EIGEN HUIS

Pyrotherm ontwikkelt en fabriceert vrijwel al haar thermokoppels en weerstandsthermometers in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat op maat voor onze klanten te produceren en - als het moet - snel wijzigingen door te voeren. Ook voor spoedleveringen is het voor onze klanten belangrijk niet van het buitenland afhankelijk te zijn.