Contactloze (infrarood) temperatuurmeting

Wanneer directe temperatuurmeting niet mogelijk is binnen het specifieke proces, biedt contactloze infrarood temperatuurmeting op afstand een oplossing. Pyrotherm levert van oudsher de betrouwbare en kwalitatieve productreeks van www.keller.de/its. De producten van Keller staan bekend om hun hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Voor elke toepassing en voor elk temperatuurbereik heeft Keller een geschikte oplossing beschikbaar. In het hoofdstuk 'Download Brochures', rechtsboven op onze website, vindt u de verschillende modellen van Keller, inclusief hun technische specificaties.

Pyrotherm thermokoppelAls exclusieve leverancier voor Nederland en België, biedt Pyrotherm deskundig advies over welk apparaat het meest geschikt is voor uw productieproces. Wij staan klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Bezoek het hoofdstuk 'Download Brochures' op onze website voor meer informatie over de diverse modellen van Keller en hun technische specificaties.

Waarom kiezen voor Pyrotherm?

  RUIM 60 JAAR ERVARING

Pyrotherm bestaat sinds 1950 en heeft dus inmiddels ruim 60 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en instrumenten voor het zeer nauwkeurig meten van temperaturen in diverse industriële processen. Deze ervaring betaalt zich uit in een gedegen advies en de levering van een top-product!


PYROTHERM DENKT MEE MET DE KLANT

Omdat het meten van temperaturen bij elke klant weer op een andere manier gebeurt, en altijd een kritisch onderdeel van het proces is, denken wij graag mee met onze klanten hoe we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan bij de inzet en vervanging van thermokoppels en weerstandsthermometers, zonder het fabricageproces onnodig te onderbreken.


ONTWIKKELING EN FABRICAGE IN EIGEN HUIS

Pyrotherm ontwikkelt en fabriceert vrijwel al haar thermokoppels en weerstandsthermometers in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat op maat voor onze klanten te produceren en - als het moet - snel wijzigingen door te voeren. Ook voor spoedleveringen is het voor onze klanten belangrijk niet van het buitenland afhankelijk te zijn.