Contactloze (infrarood) temperatuurmeting

Keller/Pyrotherm infrarood temperatuurmetingWaar directe temperatuurmeting door het specifieke proces niet kan worden toegepast, wordt gekozen voor contactloze infrarood temperatuurmeting op afstand. Pyrotherm levert van oudsher de betrouwbare productreeks van Keller HCW GmbH. De producten van Keller staan bekend om hun hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Voor elke toepassing en temperatuurbereik heeft Keller een passende oplossing. Onder het hoofdstuk 'Download Brochures', rechtsboven op deze website, vind u de diverse modellen van Keller en de technische specificaties.

 

Pyrotherm thermokoppelPyrotherm is voor Nederland en België leverancier van de hoog aangeschreven productreeks van Keller HCW GmbH. De producten van Keller staan bekend om hun hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Voor elke toepassing en temperatuurbereik heeft Keller een passende oplossing. Pyrotherm adviseert u graag welk apparaat voor uw productieproces het meest geschikt is. Onder het hoofdstuk 'Download Brochures', rechtsboven op deze website, vind u de diverse modellen van Keller en de bijbehorende technische specificaties.

 

01_Portix_LieferprogrammEen branche waar veel gebruik wordt gemaakt van de (infrarood) temperatuurmeters van Keller is de horeca. De hygiënecode voor de horeca (HACCP) schrijft regelmatige metingen voor. U kunt de temperatuur op twee manieren meten: in de kern met een voeler of contactloos (oppervlakte) met een infrarood thermometer. Pyrotherm levert voor beide methoden de betrouwbare productreeks van Keller HCW GmbH. Voor elke toepassing heeft Keller een passende oplossing. Onder het hoofdstuk 'Download Brochures', rechtsboven op deze website, vind u de diverse modellen van Keller en de technische specificaties.

 

Waarom kiezen voor Pyrotherm?

  RUIM 60 JAAR ERVARING

Pyrotherm bestaat sinds 1950 en heeft dus inmiddels ruim 60 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en instrumenten voor het zeer nauwkeurig meten van temperaturen in diverse industriële processen. Deze ervaring betaalt zich uit in een gedegen advies en de levering van een top-product!


PYROTHERM DENKT MEE MET DE KLANT

Omdat het meten van temperaturen bij elke klant weer op een andere manier gebeurt, en altijd een kritisch onderdeel van het proces is, denken wij graag mee met onze klanten hoe we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan bij de inzet en vervanging van thermokoppels en weerstandsthermometers, zonder het fabricageproces onnodig te onderbreken.


ONTWIKKELING EN FABRICAGE IN EIGEN HUIS

Pyrotherm ontwikkelt en fabriceert vrijwel al haar thermokoppels en weerstandsthermometers in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat op maat voor onze klanten te produceren en - als het moet - snel wijzigingen door te voeren. Ook voor spoedleveringen is het voor onze klanten belangrijk niet van het buitenland afhankelijk te zijn.